Livet med tusen järn i elden!

Ja, inte tusen järn i elden kanske. Men många! För jag gör ju inte bara projektet FRIID. Nej det är onekligen en del fler bollar i luften. Så för tillfället är det fokus på musik jag ska skriva och producera till andra. Samtidigt som jag håller på och helrenoverar och bygger om i mitt företag. Både bland tjänster, målgrupper och innehåll. Samtidigt som det är en del pyssel på gården med den hästverksamhet jag driver.

FRIID låtar otåligt väntandes…

Mina kommande FRIID låtar väntar just nu otåligt på hårddisken i studion. Lite sådär halvfärdiga liksom. Ärligt talat gillar jag inte när musik man ska göra eller släppa blir liggandes för länge utan att bli klart. Det skaver lite för en effektivitets-nörd som jag. Jag vill liksom bli klar och gå vidare till nästa grej – det finns ju så mycket man kan och vill göra! Lite som att ha oordning på skrivbordet. Inte minst är det viktigt om man som jag har många saker jag gör/vill göra.

Att livsdesigna sitt mångsysslande

Det här med att ha många bollar i luften är förstås i sig en problematik. För det blir lätt rörigt på skrivbordet så att säga, med alla saker som ska organiseras och fungera. Samtidigt som det är viktigt att må bra. Men jag måste säga att jag också lagt en massa möda på det här med att ”livsdesigna” min tillvaro. Det är inget jag kommer gå i mål med att ”nu är mitt liv perfekt”. Jag kan bara sträva mot att hela tiden få allt att fungera. Säga nej och säga ja till rätt saker. Både till mig själv och andra.

Kombinera eget kreatörskap med företagande

Att just göra plats för både det egna skapandet och skapande till andra inom mina verksamheter och tjänster i mitt företag – det är inte alltid enkelt. Det går ju åt energi också. Om du som jag är lite av en idéspruta och älskar projekt så vet du precis vad jag menar. Man vill mycket, eller hur! För tillfället gör jag musik inför några kommande projekt med andra involverade, så FRIID får då vänta lite. Att variera aktiviteterna är väl också något jag kommit att trivas med och också insett att jag faktiskt vill ha. Jag vill inte bara göra en sak.

Ett entreprenörskap under helrenovering

På just företagsfronten bygger jag därför också om. Totalt. Det blir inte ett nytt hus så att säga men väldigt ombyggt. Jag har länge funderat över att köra min business utifrån personligt varumärke och inte massa olika namn och separata verksamheter. Så det är vad jag pysslar med just nu samtidigt som jag planerar för min kommande onlineplattform med kurser för både artister, musikentreprenörer, kreatörer, soloföretagare och…. hästfolk! He he.. jag, du läste rätt. Det hör inte ihop i sig. Men det hör ihop i och med mig – tusenkonstnären Ditte😂

Och kanske låter det rörigt, men jag älskar struktur och att routa saker rätt så det blir tydligt så jag tror det kommer lösa sig fint med tiden.

FRIID Ditte Lindbom
Hörrni, nu är det snart sommar igen!!

Årets utmaning i musikproduktion!

Jag har väntat länge på att både räkna ut liksom få energi och tid till att utveckla min vision som egenföretagare och i vilken riktning och framtid jag vill gå. Jag kom till slut på hur jag skulle gå tillväga så för att frigöra space till det och äntligen få till mitt ”nya” företag har jag gjort lite omprioriteringar för tillfället. Mindre musik och mer entreprenörande typ!

Men det innebär också att jag antagit en utmaning för mig som är lite av perfektionistisk musikproducent. Nämligen att jobba mycket färre dagar och timmar i studion. Jag både vill och måste bli mer effektiv. Med förhoppningen att göra lite mycket musik men på ett annat sätt. He he… ja, vi får se hur det går! Jag är ju som jag nämnt många gånger vid det här laget INTE snabb på musikproduktion!😂

Så, då vet du lite vad som händer eller kanske inte händer i FRIID-verkstaden. Men I´ll be back!🤩

Dela gärna det här inlägget

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela med mail