Blogg

i huvudet på en tänkare

I FRIIDs blogg får du hänga med Ditte på resan fram till debuten och vidare mot framtiden i artistprojektet FRIID. En blogg om musiken och vardagen i studion blandat med tankar kring mindset, prestation och livet i stort!

Hej då januari. Redo för vår!

Trött som sjutton över jul. Massa energi efter nyår men sen blev allt bara ett segt tuggummi. Trött igen. Så där lagom förvirrad som jag alltid blir när det är nytt år. Du vet, ”var ska man börja” känslan. Och januari är sååå monotont på nåt vis. Nej, jag är redo för vår! Hej då januari….

Läs mer »
Måste man fira jul

Måste man fira jul?

Oj, oj, oj… Nu finns det nog en del som blir bestörta. Men faktum är att jag verkligen ifrågasätter dessa högtider eller helger som jul, nyår, midsommarafton osv och det ekorrhjul av traditioner som många (inklusive jag själv) bara gör för att ”det alltid varit så”.

Läs mer »

Blir någonting någonsin som man tänkt sig?

Jag har haft så mycket planer. Jag har genomfört många av dem, men det har sällan blivit som jag tänkt mig. Ta det här med musik som exempel. Att skriva en låt. Man börjar i en ände och hamnar någon annanstans när den är klar.

Läs mer »