När livet händer

Heeej! Hörrni, tiden försvann. Livet hände. Ni vet när man planerar nåt och verkligen vill göra det, från början ser allt ut att gå vägen hur fint som helst…. men så händer det nåt oväntat man inte räknat med och så blir det hela avbrutet. Å så kommer man igång igen men det kommer hela tiden något nytt emellan. Så det man planerat blir liksom inte av! Känner du igen dig? Det är i alla fall vad som hänt sedan mars i år, senast jag skrev till er här i bloggen! Så projektet är inte bortglömt, tvärtom, nu finns ny tid planerad för att komma igång igen!😄

Saken är ju den att jag ju jobbar som egen företagare sedan länge, och i perioder är det verkligen mycket att göra och i våras va det dessutom lite extra mycket med allt då min pappa blev sjuk. Egentligen redan före jul, men det blev en utdragen historia. Det ordnade upp sig hyfsat till slut, och jag försökte jobba på med allt under tiden. Men luften gick ur efter en period av både oro och jobb samtidigt, och sen blev det ju sommar☀️… så när jag väl orkade dra igång ”allt” igen fick prioriteringarna helt enkelt läggas på jobb och inte såna här roliga projekt som FRIID!🤎

Så vad händer nu då?

Ja, jag jobbar ju både med en musikverksamhet, hästar och företagstjänster i en salig blandning😄 Så jag hoppar lite mellan dessa olika verksamheter och tjänster. Just nu är det dock musik i min skivbolagsverksamhet som gäller i och med ett singelsamarbete jag gör med en annan artist! Så det är förstås ett av de roligare delarna inom mina jobbområden! Att släppa egen musik ligger högt på priolistan och har helt klart blivit en punkt på min bucketlist, men att jobba med musiksläpp i samarbete med andra är minst lika kul och utvecklande också! Så därför är jag just nu taggad att bli klar med det projektet. Sen hoppas jag på nytt få tid att dyka in i att göra klart den första FRIID singeln!

Reflektion ger nya insikter!

Eftersom det nu gått en tid sedan jag var igång med FRIID (men skrivit ännu fler låtar under tiden!😅) så har jag hunnit med att reflektera lite över det hela, både kring sound och val av en första singel!🤩Eller, ja, jag tror att jag bestämt mig! Eh.. e en aning velig ibland!😄Men jag kommer i alla fall att satsa på den här låten som liksom handlar om att fundera över vad man egentligen ville bli när man blir stor. Kommer du ihåg vad du ville?

Så det var en liten update sen senast, och jag hoppas dyka upp alltmer här och online både i sociala medier och på Spotify så fort det bara går ärligt talat!😂Men det kommer ju bli när det blir, det blir alltid så och inte när man tänkt. Det har jag lärt mig de senaste åren. Hörs o ses framöver!🤎

Dela gärna det här inlägget

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Dela med mail